Hava Durumu

Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Tüm sıkıntılara ve saldırılara rağmen Cumhuriyetimize var gücümüzle sahip çıkacak ve kendimize güçlü bir gelecek inşa edeceğiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2021 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2021 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özkan'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Özkan, yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlama mesajında, koca bir çınar olan Cumhuriyetin, 98'inci yıl dönümüne ulaşmanın sevinci içinde olunduğunu belirtti. Vatandaşların, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik eden Özkan, Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Özkan, "Cumhuriyet, Mavi Vatan'da, Libya'da, Suriye'de, Karabağ'da haklarını savunabilmektir. 'Dünya 5'ten büyüktür.' diyebilmektir. Yerli üretim, milli sanayi demektir. Diplomatik yollarla ülkemize diz çöktürmek isteyenlere had bildirmektir." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin, 20 yıl öncesine göre her bakımdan çok daha güçlü ve dirayetli olduğunu belirten Özkan, şunları kaydetti: "Tüm sıkıntılara ve saldırılara rağmen Cumhuriyetimize var gücümüzle sahip çıkacak ve kendimize güçlü bir gelecek inşa edeceğiz. Nasıl, İstiklal Harbi'mizde Gazi Mustafa Kemal Paşa ordumuza; 'İlk hedefiniz Akdeniz'dir.' diyerek istikamet göstermişse, bugün bizim de ilk durağımız 2023 hedeflerimizdir. İnşallah, ülkemizi 2023 hedeflerimize ulaştırdığımızda, bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönemi de başlatacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın küresel sistemin çarpıklıklarına işaret ettiği 'daha adil bir dünya mümkün' çağrısının yankıları da giderek genişlemiştir. Çok şükür, hayalini kurduğumuz huzurlu ve müreffeh geleceğe çok daha büyük umutlarla yürüyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.