Hava Durumu

Özkan, Ramazan'da hız kesmiyor

Karacabey'de ilçenin dört bir yanını adeta karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, ramazan ayında da hız kesmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özkan, Ramazan'da hız kesmiyor

Tüm ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide teravih namazlarını kılmaya hazırlanan Özkan, akabinde de mahalle sakinleriyle bir araya gelecek. Ramazanın ilk gecesi Ulucami'de teravih namazını kılan Başkan Özkan, sonrasında vatandaşlarla bir araya gelirken, ikinci gecede ise Gazi Cami'ndeydi.

Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette vatandaşların taleplerini birebir dinleyen Özkan, "Bizler,'mobil başkan' sloganıyla yola çıkmıştık. Ve her fırsatta da vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. İlgili daire müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte, özellikle sorunların ve taleplerin yerinde görülmesi ve çözüm üretilmesine büyük önem veriyoruz. Ayrıca bu buluşmalarımız sayesinde, ramazanın birleştirici ve bütünleştirici ruhunu da vatandaşlarımızla bir araya gelerek paylaşıyoruz. Tüm ramazan ayı boyunca da bu buluşmalarımız devam edecek. Karacabey'in geleceğini inşa ederken, tüm vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.