Hava Durumu

Özlem Yıldız'dan şok açıklamalar...Onu defalarca bastım

Eski defterleri açan Özlem Yıldız, itiraflarıyla şaşırttı. Bir çocuk annesi Yıldız, birlikte program yaptığı eski aşkı Mehmet Ali Erbil'i defalarca kuliste bastığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2014 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlem Yıldız'dan şok açıklamalar...Onu defalarca bastım

İşadamı Sinan Serter'le 7 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene sonlandıran Özlem Yıldız, önceki gün ilginç itiraflarda bulundu. Serter'den bir çocuğu olan Yıldız, yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Eski eşiyle görüşmeye devam ettiğini söyleyen Yıldız, "Sinan'ın haber vermeden çat kapı geldiği oluyor. Çocuğuyla çok ilgili bir babadır. Eski eşime yeniden geri dönüşü düşünmüyorum. Şu an arkadaşça ilişkimiz gayet güzel gidiyor. Başım sıkışsa bana koşacak ilk insan olduğunu bilmek güzel" dedi.

HERKESİ ŞAŞIRTTI

Açıklamalarına devam eden Yıldız, bu kez de bir dönem Çarkıfelek programında hosteslik yaptığı ve daha sonra aşk yaşadığı Mehmet Ali Erbil ile ilgili anılarını da anlattı. Güzel sunucu eski aşkı için ise şunları söyledi: "Geçmişte Mehmet Ali'yi kuliste görünce ayılıp bayılıyordum. Onu Çarkıfelek kulisinde çok yakaladım. Ona değil de etrafa zarar verdiğim çok olmuştur." Yıldız'ın yapmış olduğu bu açıklamalar ise herkesi şaşırttı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.