Hava Durumu

Özlenen İnegöl geliyor

İnegölspor camiası iftarda kenetlenirken Başkan Timur Erezsarı, yeni sezonda hak ettikleri noktaya geleceklerini belirtti. Erezsarı, 3 transfer daha yapacaklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlenen İnegöl geliyor
KENETLENME YAŞANDI

Spor Toto 2. Lig ekibi İnegölspor, yönetim tarafından düzenlenen iftar yemeği ile bir araya geldi. Yeni başkanından eski başkanlarına, geçmişten bugüne kulübe emek veren herkes yemekte bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine Onursal Başkan Alinur Aktaş'ın yanı sıra, ilçenin önde gelenleri de katıldı. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de aile iftarı sebebiyle bulunduğu restoranda, İnegölspor’un yemeğine uğrayarak memnuniyetini dile getirdi.


“SİZE İHTİYACIMIZ VAR”

Yemeğin ardından konuşan Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, “Yola çıktığımız ilk günden beri vurgulamış olduğumuz birlik, beraberlik ve bu sinerjiyi harekete geçirme çalışmalarımız var. Bizim severek üstlenmiş olduğumuz ve yürütmeye çalıştığımız görevimizde tüm İnegöllüler, İnegöl sevdalıları yanımızda olduklarını bize hissettiriyorlar, gösteriyorlar. Çünkü İnegölspor'un tüm İnegöllülere ihtiyacı var” açıklamasını yaptı. 

ÜÇ TRANSFER DAHA

Transfer ile ilgili de açıklamada bulunan Erezsarı; “İnşallah bu sene hak ettiğimiz noktaya hep birlikte o sevgi yumağıyla birlikte ulaşacağız. Şu anda 3 transferimiz daha var. Hedeflenen bölgeler forvet ve sol açık. Diğerlerini aldık. Hepsi kendi ligimizde oynadıkları bölgelerdeki en iyi futbolcular arasında yer alıyor” dedi. Teknik Direktör Osman Özdemir ise transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirtti. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.