Hava Durumu

Özlüce'de 2 yeni golcü!

Bursaspor Teknik direktörü Samet Aybaba'nın sezon başında kadroya almadığı Jires Kembo ve Tomas Necid dün akşam Fenerbahçe maçı hazırlıklarına katıldı. Jires Kembo sabah saatlerinde Bursa'ya gelirken, önce sağlık kontrolünden geçti.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de 2 yeni golcü!

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Tecrübeli futbolcunun hayli kilo aldığı gözlenirken, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Tomas Necid ise fiziksel olarak hazır görüntüsüyle dikkat çekti. Jires Kembo bu nedenle takımdan ayrı, Necid ile arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. İki futbolcuya af çıkmasında başkan Ali Ay'ın teknik direktör Samet Aybaba ile yaptığı son görüşmenin etkili olduğu bildirildi. Bursaspor Yönetimi Jires Kembo'ya önceki gün uçak biletini göndermiş, geçen hafta da geçen yıldan alacağını ödemişti. Teknik direktör Samet Aybaba affettiği Jires ve Necid'le ilgili olarak antrenman öncesi medya mensuplarına '2 yeni golcü aldık' şeklinde konuştu.

Bursaspor'da belindeki sakatlığı nedeniyle Ankaragücü ile oynanılan maçta forma giyemeyen Bogdan Stancu dün takımın yaptığı antrenmana katılmadı. Tecrübeli futbolcunun 11 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynanılacak sezonun ilk maçında forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Stancu ile birlikte yeni transfer Allano Lima da çalışmaya katılmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.