Hava Durumu

Özlüce'de Doumbia zirvesi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Fildişi Sahilli golcü oyuncunun menajeriyle Bursa'da yapacağı görüşmeyle transferine karar vereceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de Doumbia zirvesi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

TAKIMIN ŞİMDİKİ MALİYETİ 70-75 MİLYON TL

Bursaspor Başkanı Ali Ay, forvet transferi için en önemli aday konusundaki Seydou Doumbia'nın menajerini Bursa'ya çağırdıklarını açıkladı. Gazetecilere açıklamada bulunan Ali Ay, "Forvet transferini yapacağız. Dombia'nın menajeri gelecek. Onunla bir görüşmemiz olacak. Elimizde başka alternatifler de var." diye konuştu. Takımın kadro maliyetinin şu an için 70-75 milyon TL arasında olduğunu belirten Ali Ay, "Bu rakam benim tahmin ettiğim gibi. Aramıza katılacaklar ve gideceklerle 80-85 milyon TL'ye çıkabilir. Yıl sonuna kadar toplam maliyetimiz 260 milyon TL. Dövizdeki kur artışı bütün kulüpleri etkiledi. O nedenle kimse transfer yapamıyor" diye konuştu.

NE KADAR PARA VERDİĞİMİ SAYMIYORUM

Bu sezon hayata geçirilen 1963 tribününün satışından memnun olduğunu belirten Başkan Ali Ay, "Satışlar iyi gidiyor. Önümüzdeki yıl da maraton tribününe 2010 tribünü yapacağız." dedi. Samet Aybaba'nın kendisine moral verdiğini belirten Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Birkaç takviye ile takım iyi bir yere gelecek. Oyuncularımızdan Aziz Behich'e resmi teklif olmadı. Birkaç menajer sadece sordu. William Ekong için de aynı durum söz konusu. Tunay Torun'dan ümitliyim. Başakşehir'de oynayamadı ama önünde Edin Visca vardı" ifadelerini kullandı. Ali Ay kulübe ekonomik anlamda katkı koymasıyla ilgili olarak da "Artık ne kadar para verdiğimi saymıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.