Hava Durumu

Özlüce'de gülen bir adam!

Bursaspor'un hem ligde zirve yarışının içinde olması hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 32 takım arasına yazdırması en çok teknik direktör Yalçın Koşukavak'ı sevindirdi. Bu durum genç çalıştırıcının yüzüne de yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2019 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2019 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de gülen bir adam!

ZİRVEYİ ZORLAYAN TAKIM

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak şu günlerde belki de Bursa'daki en keyifli günlerini geçiriyor. Genç teknik adam büyük sıkıntılarla başladığı ligde zir-veye ortak olmanın mutluluğunu yaşıyor. 10'uncu haftaya 3 puan silinmesine karşın liderle 2 puan farkla giren Yeşil Beyazlılar'da bu durum Yalçın Koşukavak'ın yüzüne de yansıdı. Ağırlıklı olarak objektiflere sert imajıyla görüntü veren Koşukavak'ın basına kapalı gerçekleştirilen taktik antrenmanda kulüp resmi internet sitesinden bu kez tebessüm eden bir fotoğrafı paylaşıldı.

UNVANINI KORUMAK İSTİYOR

Bu sezon Bursa'da maç kaybetmeyen ve en çok maç kazanan takım unvanını elinde bulunduran Bursaspor'un da Ziraat Türkiye Kupası'nda da son 32 takım ara-sına girmesi en çok Yalçın Koşukavak'ı memnun etti. Oyuncularına bu performans-larını korumaları gerektiğini söyleyen genç çalıştırıcı, ilk yarının bitimine kadar oynanılacak tüm maçlarda aynı konsantrasyonla devam etmelerini her fırsatta yineliyor. Yalçın Koşukavak Bursa'da kaybetmeme serisini sürdürme amacıyla yarınki Balıkesirspor maçında da mutlak üç puanı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.