Hava Durumu

Özlüce'de korona kanunları

Yeşil Beyazlı futbolcular Özlüce'de topbaşı yaptıkları andan itibaren sıkı denetime girecek. Futbolcuların ilk etapta kovid-19 testleri yapılacak. Oyuncularla teknik heyet ve personelin dışında kimseyle görüşmelerine izin verilmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de korona kanunları

BİR SÜRE DAHA EVDELER

Dünya koronavirüs salgınından kurtulmanın formüllerini ararken, Türkiye'de de salgının önlemesi adına hemen her gün yeni bir tedbir yürürlülüğe giriyor. Bu bağlamda Bursaspor'da salgın tehlikesinden minimum zararla kurtulmak amacıyla bir dizi önlem paketi yürürlülüğe girecek. Dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde toplanması gereken Yeşil Beyazlı teknik heyet ve futbolcular, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in kararı doğrultusunda liglerin ne zaman başlayacağının belli olmaması üzerine bir süre daha evlerinde kalacak.

TAKIM İZOLE EDİLECEK

Yeşil Beyazlı teknik heyet ve futbolcular tesiste topbaşı yaptıktan sonra kovid-19 testinden geçirilecek. Bursaspor Kulübü test kitlerinin temini için Bursa Sağlık İl Müdürlüğü'ne yazılı başvuruda bulundu. Alınacak tedbirler bununla sınırlı kalmayacak. Salgının seyrine göre Yeşil Beyazlı futbolcular kamptaki uygulamaya benzer bir şekilde hareket edecek ve kendilerini tesiste izole edecek. Tesise giriş çıkışlar daha sıkı kontrol edilecek. Bu süreçte futbolcularla teknik kadro ve personelin dışında kimsenin irtibat kurmasına izin verilmeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.