Hava Durumu

Özlüce'de kritik Stancu görüşmesi!

Transfer tahtası kapalı olan ve bu konuda yapılan çalışmalardan sonuç alamayan Bursaspor'da kulübe ihtarname çeken Bogdan Stancu'nun menajeri Bursa'ya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2019 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2019 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de kritik Stancu görüşmesi!

Rumen kramponun birikmiş alacağından dolayı yaşanılan sorunu çözme adına yapılacak görüşme Bursaspor açısından büyük önem taşıyor. Kendisine yapılan ödemelerde takvime uyulmadığı için kulübü Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na bildiren Bogdan Stancu'nun menajeri aracılığıyla Bursaspor'un borcunu bir an önce ödemesini istediğini söyleyeceği öğrenildi.

Bu görüşmede Stancu'yla aynı menajere sahip Iasmin Latovlevici'nin durumu da ele alınacak. Adı Göztepe ile anılan Rumen krampon geçen yıl 20 maçtan fazla oynadığı için sözleşmesindeki maddeyi tek taraflı yürürlüğe koymuş ve beklenmedik bir şekilde Bursaspor'da kalmıştı. Bursaspor'da Ali Ay'dan sonra göreve gelen yeni yönetim kurulu Iasmin Latovlevici'yi yüksek ücreti nedeniyle elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor. 33 yaşındaki Iasmin Latovlevici geçen sezon 25 maçta forma giymiş 3 gol 2 asistlik performans sergilemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.