Hava Durumu

Özlüce'de neşeli günler

Bursaspor'da Osmanlıspor yenilgisinin izleri çabuk silindi. Yeşil Beyazlılar çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken, dar alanda yapılan çift kale maça oyuncuların kahkahaları damgasını vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de neşeli günler

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Bursaspor'un dünkü antrenmanına futbolcuların neşeli görüntüleri damgasını vurdu. Geçen hafta basına açık antrenmanların neredeyse tamamında oyuncularına yükleme yaptıran teknik direktör Paul Le Guen bu hafta farklı bir anlayış benimsedi. Futbolcularını daha çok topla çalıştıran Fransız teknik adam, önceki gün olduğu gibi dün de antrenmanın büyük bir bölümünü dar alanda çift kale maça ayırdı. Futbolcuların kısa süren kondisyon çalışmasının ardından dar alanda yaptıkları mücadelede objektiflere renkli görüntüler yansıdı.

SARI TAKIM GALİBİYETİ KUTLADI

Oldukça sert geçen maçta Rüştü Hanlı'nın Ertuğrul Ersoy'a yaptığı müdahale dikkat çekti. Ertuğrul son anda sakatlıktan kurtulurken, iki genç futbolcu birbirlerine şaka yollu takıldı. Kaleci Muhammed Şengezer yaptığı kurtarışlarla göz doldurdu. Düzenlenen turnuvayı Gheorghe Grozav, Alper Ademoğlu, Bogdan Stancu, Aziz Behich, Ertuğrul Ersoy, Joshua John ve Emre Taşdemir'in yer aldığı takım kazandı. Yusuf Erdoğan attığı bir gol sonrası büyük bir sevinç yaşarken, turnuvayı kazanan sarı takım medya mensuplarına birlikte galibiyet pozu verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.