Hava Durumu

Özlüce'de seferberlik

Bursaspor'da Beşiktaş maçı öncesi tam anlamıyla seferberlik ilan edildi. Başkan Ali Ay kritik maç arifesinde Özlüce Tesisleri'nde üs kurarken, teknik direktör Paul Le Guen de futbolcularıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de seferberlik

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ALİ AY'DAN YAKIN TAKİP

Süper Lig'in ikinci yarısına Başakşehir ve Alanyaspor yenilgileriyle başlayan, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Gençlerbirliği'ne elenen Bursaspor'da seferberlik ilan edildi. Başkan Ali Ay, kurmaylarıyla birlikte Beşiktaş maçına kadar utbolcuların motivasyonunu üst düzeyde tutmak için ne gerekiyorsa yapılmasını kararlaştırdı. Dünkü antrenmanın büyük bir bölümünü kış bahçesinden izleyen Ali Ay, oyuncuları mercek altına aldı. Başkan Ali Ay'ın teknik direktör Paul Le Guen'le de bir araya geldiği ve kritik bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

LE GUEN BEYİN YIKIYOR

Teknik direktör Paul Le Guen de dünkü antrenman öncesinde oyuncularıyla görüştü. Özlüce Tesisleri'ndeki hayati önem taşıyan bu toplantıda Paul Le Guen'in futbolcularına, "Hepinizin bireysel kalitesi ortada. Ben sizlere güveniyorum. Ciddi anlamda bir özgüven sorunu yaşıyoruz. Bu durumu çözecek olan da bizleriz. Sizlerden dikkatinizi dağıtacak tüm etkenlerden uzak durmanızı ve sadece işinize konsantre olmanızı istiyorum. Biz nasıl ligin ilk yarısında adımızdan söz ettirdiysek, bundan sonraki maçlarda da söz ettirebiliriz" dediği ifade edildi.

Kaptan takımı topladı

Sakatlığı nedeniyle 23'üncü haftada oynanacak Galatasaray maçına kadar takımdan ayrı kalacak Pablo Martin Batalla dün arkadaşlarına moral verme amacıyla Özlüce Tesisleri'ne geldi. Arjantinli futbolcu takımdaki tüm futbolcuları toplayarak özel bir görüşme gerçekleştirdi. Batalla'nın toplantıda "Biz geçen yıl da bu sıkıntıları yaşadık. Kötü oynadığımız maçlardan sonra bile alkış aldık. Kendimizi toparlamalı ve bir an önce iyi skorlar almalıyız. Beşiktaş maçı bizim için iyi bir fırsat" dediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.