Hava Durumu

Özlüce'de seferberlik!

Menemenspor beraberliği Bursaspor'da en çok teknik direktör İrfan Buz'u olumsuz etkiledi. Takımına bugüne kadar hep pozitif etki yapmaya özen gösteren deneyimli teknik adamın, camianın Süper Lig beklentisini karşılama adına son düdüğe kadar seferberlik ilan ettiği kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2020 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2020 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de seferberlik!

Bursaspor'da Menemenspor karşısında alınan beraberlikle Süper Lig'e doğrudan katılma umutlarının mucizelere bırakılması tüm dikkatleri oynanacak Play-off mücadelelerine çevirdi. Yeşil Beyazlılar önceki gün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisle-ri'nde toplanırken, teknik direktör İrfan Buz, oyuncularından Hatayspor'la oynanacak son maça ve Play-off müsa-bakalarına odaklanmalarını istedi. Rakiplerinin puan kazandığı haftayı iki puan kaybıyla kapatmanın büyük moral bozukluğu içindeki Yeşil Beyazlılar'da İrfan Buz'un da beklenmedik skor nedeniyle hayli üzüntü içinde olduğu ifade edildi.

YARDIMCILARLA TOPLANTI

Özlüce Tesisleri'nin kapıları hem pandemi hem de yaşanılan olağanüstü süreç nedeniyle dış dünyaya kapatılırken, morali hayli bozuk olduğu öğrenilen İrfan Buz'un yardımcılarıyla sürekli toplantı halinde olduğu kaydedildi. Deneyimli teknik adamın yaşanılan zorlu süreçten çıkılması için kendi içlerinde seferberlik ilan ettiği ve bu dönemi kayıpsız geçme adına tamamen maçlara odaklandığı bildirildi. Takımın tecrübeli oyuncularından da topa girmelerini isteyen İrfan Buz'un camianın beklentisini futbolcularına düzenli olarak anlattığı ve çalışmaların bu doğrultuda yapıldığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.