Hava Durumu

Özlüce'de yeni dönem!

Bursasporlu futbolcular maçlar başlayana kadar kamp kurallarına uyacak. Özlüce'ye görevli olmayan kimse giremeyecek. Bu süreçte TFF'nin yayınladığı 'Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne göre hareket edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2020 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2020 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de yeni dönem!

Antrenmanlara yeniden başlamanın hazırlığı içindeki Yeşil Beyazlılar'ı bambaşka bir süreç bekliyor

ÖNCELİK KENTE ULAŞMALARI

Maçların oynatılması düşüncesine sahip Bursaspor'da Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yeni bir dönem başlayacak. İbrahim Üzülmez yönetiminde kalan 6 maçın startını verecek Yeşil Beyazlılar'da öncelik Bursa dışındaki teknik heyet ve oyuncuların şehre ulaşımlarının sağlanması olacak. Bu nedenle ilk olarak ilgili birimlerden teknik heyet ve futbolcular için gerekli izin belgeleri alınacak. Bursa'ya ulaşılmasının ardından da maçlar başlayana kadar kamp sürecine geçilecek.

İZİNSİZ GİRİŞ YAPILMAYACAK

Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in yardımcıları ve kulüp doktoru Gökhan Özhan'la bir görüşme gerçekleştirdiği, alınacak tedbirleri görüştüğü öğrenildi. Oyuncuların tesiste kaldığı süreç içinde kulüpte fazla çalışan olmayacak. Futbolcuların konakladığı bölüme görevli personelin dışında kimse giremeyecek. Tesiste bulunan herkes belirli periyotlarla Kovid-19 testinden geçirilecek. Bu süreçte TFF'nin yayınladığı 'Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne göre hareket edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.