Hava Durumu

Özlüce'de Yusuf Erdoğan zirvesi!

Başkan Ali Ay ve teknik direktör Samet Aybaba performansı nedeniyle eleştirilen Yusuf Erdoğan'la özel bir toplantı yaptı. Toplantıda Yusuf Erdoğan daha iyi olacağı yönünde söz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'de Yusuf Erdoğan zirvesi!

Bursaspor'a büyük umutlarla transfer edilen ve bir türlü bekleneni veremeyen Yusuf Erdoğan konusunda önceki gün sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Başkan Ali Ay, tecrübeli futbolcuyla bir araya geldi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın da katıldığı mini zirvede Yusuf'un performansı ele alındı ve kendisinden beklentiler aktarıldı. Başkan Ali Ay'ın toplantıda Yusuf Erdoğan'a takımın tecrübeli isimlerinden biri olduğunu ve daha iyi oynaması gerektiğini söyledi.

ZİRVEDEN 'SÖZ ÇIKTI'

Kadro dışı bırakılmasının ardından döndüğü ilk maçta Galatasaray karşısında etkin bir oyun sergileyemeyen Yusuf Erdoğan'ın Başkan Ali Ay ve teknik direktör Samet Aybaba'ya, bundan sonrası için daha iyi olmak adına elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağı konusunda söz verdiği bildirildi. Görüşme sonrası hem Ali Ay hem de Samet Aybaba'nın deneyimli futbolcunun takımı sahiplenmesi ve performansını üst düzeye taşıma adına verdiği sözden dolayı mutlu oldukları ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.