Hava Durumu

Özlüce Tesisleri'ne ziyaretçi akını

Akhisarspor maçının hazırlıklarına dün sabah yaptığı idmanla devam eden Bursaspor'a, Yenişehir ÖERM öğrencileri ve Ünitimsah grubu üyeleri de moral ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2018 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2018 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce Tesisleri'ne ziyaretçi akını

Bursaspor'da Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıkları dün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. İlk 30 dakikalık bölümü kondisyon salonunda gerçekleşen antrenman daha sonra sahada yapılan kuvvet ve koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Timsah son bölümde ise taktik çalıştı. Dünkü antrenmanda Sow takımla birlikte çalışırken Shehu ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Batalla, Kubilay ve Emre Taşdemir'in de tedavilerine devam edildi.

Timsah'ın dün Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanında ayrıca özel konukları da vardı. Yenişehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Ünitimsah grubu üyeleri Bursaspor'un gerçekleştirdiği idman öncesi teknik heyet ve oyuncularla bir araya gelerek moral ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Yenişehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri takıma çiçek takdim ederken, ardından da Ünitimsah grubu üyeleri baklava takdim etti. Futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler son olarak Bursaspor'un kulüp müzesini ziyaret ederek tesislerden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.