Hava Durumu

Özlüce'ye yeni düzen

Başkan Ali Ay, yenilenen tüzükle birlikte zorunluluk haline gelen sportif direktörlük makamı için adaylarla kurduğu temasta son noktayı koymaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Özlüce'ye yeni düzen

HABER I Süha GÜRSOY I

Göreve getirilecek sportif direktörün Galatasaray maçından sonra açıklanması planlanıyor.

KARAR AŞAMASINA GELDİ
Bursaspor'da ardı ardına gelen kötü sonuçlar üzerine Ali Ay yönetimi düğmeye basma kararı aldı. Başkan Ali Ay'ın bir süredir gizliden gizliye yürüttüğü çalışmalarla yönetim takımın başına sportif direktör getirecek. Ali Ay'ın yaklaşık bir buçuk aydır mesai harcadığı sportif direktör konusunda birçok isimle temas kurduğu öğrenilirken artık karar verme aşamasına geldiği öğrenildi. Başkan Ali Ay'ın özellikle Galatasaray maçının sonrasında takımın başına getireceği sportif direktörün ismini kamuoyuna duyurması bekleniyor.

ALİ AY ÖZEN GÖSTERİYOR
Tüzük kongresinde de karara bağlanan sportif direktör konusu Bursaspor'da artık bir zorunluluk haline gelmiş durumda. Transfer politikasının belirlenmesi, teknik kadro ve futbolcuların yönetim ile arasındaki köprü vazifesinin üstlenilmesi gibi konular sportif direktörün sorumluluk alanına girecek. Bursaspor'da özellikle transferde yaşanan sıkıntı ve son dönemde teknik kadro içinde yaşanan problemler sportif direktör ihtiyacını daha da belirgin hale getirdi. Başkan Ali Ay sportif direktörün Bursa dışından olmasına özen gösteriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.