Hava Durumu

Pamela Anderson'ın evi de kendisi gibi can yakıyor

Bir zamanların trend dizisi Baywatch'i hayatınıza taşımak istemez miydiniz? Eğer cevabınız evetse, bu o kadar da uzak bir ihtimal değil. Baywatch'in herkesi ekrana kilitleyen yıldızı Pamela Anderson; Malibu'daki evini kiraya çıkararak Baywatch hayatının kapılarını sizin için ardına kadar aralıyor. Tüm dünyada güzelliğiyle yankı getiren güzel oyuncu ve model Pamela Anderson'ın evi de can yakıyor!

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pamela Anderson'ın evi de kendisi gibi can yakıyor

Değeri 7 milyonu aşan bir aktris evi

Görenleri hayallere sürükleyen Malibu evinin Pamela Anderson tarafından 2008 yılında alındığı biliniyor. Evi 1,8 milyon dolar karşılığında alarak yeniden tasarlayan güzel oyuncu, yaptığı değişiklerle adeta evi yeni baştan yaratıyor. Öyle ki bu değişiklikler sonucunda evin piyasa değeri 7 milyonu aşıyor. Anderson; evini 2013'te 7,8 milyon dolardan satmaya girişse de daha sonra vazgeçmiş olacak ki geri çekiliyor.

Toplamda üç yatak odası, üç banyosu olan ve en ince ayrıntısına düşünülerek dekore edilen iki binalı evi; güzel aktris aylık 50.000 dolara kiralıyor. Her ne kadar fiyat, ilk duyulduğu an dudak uçuklatsa da, evin özellikleri ve tasarımı fikir değiştirir cinsten!

Modern ve romantik detaylarla rustik bir dizayn

Pamela Anderson eliyle dizayn edilen evde ilk bakışta modern ve romantik detaylar dikkat çekiyor. İki ayrı binadan oluşan evin ilk binasında; açık mutfak, cam avizeler, yemek ve oturma odasındaki parke döşemeler göz dolduruyor. Ayrıca pembe-yeşil koltuklar ortama enerji verirken yıpranmış ahşap masa ise romantik ve rustik bir hava katıyor. Gümüş eşyalarla süslenen bembeyaz döşenmiş mutfak ve beyaz kanepeli piyano alanı ise romantik ortamı ikiye katlıyor. Ana banyoda bulunan devasal giyinme dolabı ve sauna, görenleri hayran bırakıyor.

Evdeki eşyaların birbirleriyle sağladıkları uyum, kombin ve dekorasyon detayları; evin değerinin 7 milyonu aşmasını haklı çıkarıyor. Oyunculukta yeteneğini tüm dünyaya kanıtlamış olan Anderson'ın dekorasyon yeteneği de sınıfı birincilikle geçiyor.

Pamela Anderson eli değmiş gibi...

Tüm yaşamını içinde geçirmeyi isteyeceğiniz ev, iki ayrı binadan oluşuyor. İki bina birbirinden, güzel bir bahçe ve açık yüzme havuzuyla ayrılıyor. İkinci binada iki ayrı banyo ve yatak odası bulunuyor. Hiçbir lüksten kaçınmadan tasarlanan bina iki kattan oluşuyor. Şık binanın ikinci katı havuzu ve bahçeyi görüyor. Açık yüzme havuzunun yer aldığı bahçede ise çiçekler, ahşap döşeme, şezlong ve şemsiyeler bulunuyor.

Tatili ve doğa kaçamağını evden uzaklaşmadan yapmak istemeyenler için ünlü oyuncunun evi ideal tercih oluyor. Evdeki dokunuşlara bakıldığında, Pamela Anderson eli değdiği adeta belli oluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.