Hava Durumu

Papağana işkence eden Murat Özdemir'den aylar sonra yeni açıklama

Beslediği papağana işkence uygulayarak akıl hastanesine sevk edilen MasterChef Murat Özdemir, aylar sonra açıklama yaparak başta Acun Ilıcalı olmak üzere herkesten özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Papağana işkence eden Murat Özdemir'den aylar sonra yeni açıklama

Masterchef Türkiye yarışmasında diskalifiye olmasının ardından papağanına işkence uygulayarak sosyal medyada infial uyandıran Murat Özdemir, 3 ay sonra çark etti. Akıl hastanesinde tedavi gören Özdemir, video çekerek herkesten özür diledi.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından beslediği papağana uyguladığı işkence görüntülerini paylaşarak infiala yol açan Murat Özdemir, yapılan şikayetlerin ardından gözaltına alınmış ve daha sonra Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti.

İŞKENCE GÖREN PAPAĞAN HAYATINI KAYBETTİ

Bahtiyar isimli papağan ise sol bacağının diz ekleminden çıkık ve başında yumuşak doku zedelenmesi tespit edilmiş ve ancak tedavi gördüğü veterinerde hayatını kaybetmişti.

"ACUN ILICALI'DAN ÖZÜR DİLERİM"

Aylar sonra ortaya çıkan Murat Özdemir, bir video yayınlayarak herkesten özür diledi. Özdemir, videosunda "3 senedir bakmakta olduğum papağanla bir video çektim ve kötü sonuçlar doğdu. Bundan dolayı bütün hayvan haklarından, papağanımdan, tüm insanlardan hatta Acun Ilıcalı'dan özür diliyorum. Lüften özrümü kabul edin." dedi.

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Öte yandan Murat Özdemir'in kilo almış ve sakallı hali de dikkatlerden kaçmadı. Özdemir'in videosuna "Giden canın kırılan kalbin özrü olmaz çünkü eskisi gibi olmaz" gibi yorumlar yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.