Hava Durumu

Para cezasını ödemek için hırsızlık yapmış!

Adana'da, 28 yaşındaki Ali N., arkadaşı 25 yaşındaki Tekin Ç. ile birlikte hırsızlık suçundan aldığı 5 bin lira para cezasını ödemek için ev soyarken suçüstü yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Para cezasını ödemek için hırsızlık yapmış!

Geçen pazar gecesi, merkez Seyhan İlçesi'ndeki Mahfesığmaz Mahallesi'nde gece bir evin önünde bekleyen Tekin Ç.'yi yakalayan polis, yaptığı görüşmede şüphelinin, Ali N. ile hırsızlık yaptıklarını belirledi.

Ev sahipleri uyurken, içeride bulunan Ali N., polisin müdahalesiyle dışarı çıkınca yakalandı. Ali N.'nin üzerinde evden çaldığı ziynet eşyaları ele geçti. Gözaltına alınan şüphelilerden Ali N., cezaevine girmemek için hırsızlık yaptığını iddia etti. Hırsızlıktan 6 kaydı bulunan Ali N., verdiği ilk ifadesinde, "Daha önce yaptığım işlerden birinden hapis cezası aldım.

Bu ceza, 5 bin lira para cezasına çevrildi. Geçen gün bana uyarı geldi. 'Cezanızın çevrildiği 5 bin lirayı yatırmazsanız hapse gireceksiniz' diyordu. Ben de arkadaşımı ikna edip cezamı yatırmak için soygun yapıyorduk ama yakalandık" dedi. Şüpheliler, 'hırsızlık' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.