Hava Durumu

Para isteyen çocuklara akıl almaz şiddet

İstanbul'da gelin arabasının, para isteyen çocuklar tarafından taşlanıp devrilmesinin ardından Zonguldak'ta farklı tablo. Kentte, kırmızı ışıkta duran gelin arabasının önüne geçip para isteyen çocuk, konvoyda yer alan başka bir aracın sürücüsünün tekmeli müdahalesiyle uzaklaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Para isteyen çocuklara akıl almaz şiddet

34 yaşındaki müzisyen Sami Okutur ile hastanede danışmanlık yapan 30 yaşındaki Serpil Sevimli, dün akşam yapılan düğünle evlendi. Çift, gelin arabasını ilginç bir tasarımla süsledi. Çiftin kendi istekleriyle önüne içi yulaf dolu kırmızı kılıftan dudak, arkasına papyon, üzerine ise mukavvadan taç monte edilen gelin arabası, düğün salonuna giderken ilgi gördü.

Salona giderken Milli Egemenlik Caddesi’ndeki kavşakta kırmızı ışıkta duran düğün konvoyundaki gelin arabasının önüne geçen 2 çocuk, para istedi. Aracı kullanan sürücünün içinde para bulunan birer zarf verdiği çocuklar, bu kez aracın diğer tarafına geçip ikinci kez para istedi. Bu sırada yeşil ışık yandı. Ancak çocuklardan birisi aracın önündeki dudağı öpmeye çalışırken diğeri para istemeye devam etti.

Konvoyda yer alan arkadaki aracın sürücüsü koşarak gelip para isteyen çocuğa tekme vurarak kollarından tutup geriye savurdu. Çocuk kaldırıma düşerken, diğer çocuk da kaçtı. Konvoy salona giderken, kaldırıma düşen çocuk ayağa kalkarak yürümeye devam etti.

Damat Sami Okutur, eşiyle kendi tasarımları olan gelin aracındaki süslerin çocukların ilgisini çekmiş olabileceğini söyledi. Okutur, "Eşim, tanıştığımızdan bu yana hayalinin sıra dışı bir gelin arabası olduğunu söylerdi. Sıra dışı derken ortaya bu araba çıktı. Herkesin ilgisini çekti" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.