Hava Durumu

Parala belli! Yen Kayseri'yi

Yeşil Beyazlılar saat 19.15'te Kayserispor'u ağırlayacak. Timsah'ta tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulu. Kritik maçı Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele Beinsports1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Parala belli! Yen Kayseri'yi

İÇERİDEKİ İLK MAÇA ÇIKIYOR

Süper Lig'in perdesini geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında açan ve Kadıköy'de sergilediği iyi oyuna rağmen sahadan 2-1 yenik ayrılan Bursaspor yeni sezonda ilk iç saha maçına bugün çıkacak. Yeşil Beyazlılar saat 19.15'te Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Kayserispor'u ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sezigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşma Beinsports1'den ekranlara gelecek.

KADIKÖY'DEKİ GİBİ OYNAYIN

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba geçen hafta Fenerbahçe karşısında oynayan takımından bugün de büyük beklenti içerisinde. Takımdaşlık yolunda önemli adım attık diyen deneyimli teknik adam oyuncuların maç seçmediklerini göstermeleri adına aynı mücadeleyi Kayserispor karşısında da tekrarlayacaklarına inanıyor. Son iki sezonda yaşadığı bunalımları atlatmaya çalışan ve gençleştirilmiş kadrosuyla sonuca odaklanan Bursaspor zorlu mücadeleden mutlak üç puan bekliyor.

Tribünde bloke var

Bursaspor'la Kayserispor arasındaki maçta Yeşil Beyazlı taraftarların geçen sezondan bu sezona sarkan cezası nedeniyle bloke uygulanacak. Buna göre, geçen sezon Trabzonspor'la Bursa'da oynanan maçı Güney Kale Arkası 123, 124, 125 ve Doğu Üst 216'ncı tribünden izleyen taraftarlar Kayserispor maçına bloke cezası nedeniyle giriş yapamayacak.

Kalkavan'la 18'inci randevu

Bursaspor'la Kayserispor maçını Mete Kalkavan yönetecek. Kallkavan bugüne kadoar Yeşil Beyazlı takımın 17 maçında görev aldı. Bursaspor bu karşılaşmalarda 5'er galibiyet ve 7 yenilgi elde etti. Mete Kalkavan, Kayserispor'un 15 maçında düdük çaldı. Sarı Kırmızılı ekip 4 galibiyet elde ederken sahadan üç beraberlik ve 8 yenilgi ile ayrıldı. Mete Kalkavan'ın görev aldığı maçlarda deplasman takımlarının yüzde 27'lik galibiyet yüzdesi bulunuyor. Ev sahiplerinin Mete Kalkavan yönetiminde maç kazanma oranı ise yüzde 49.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.