Hava Durumu

Parlakay'dan önemli açıklamalar!

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay Shehu'nun imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Parlakay'dan önemli açıklamalar!

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, Senegalli oyuncu Moussa Sow'un Bursaspor'a gelişinde büyük bir fedakarlık yaptığını belirterek, "Sow'a 6 ay için 800 bin Euro ödeyeceğiz. 4.2 milyon Euro para kazanıyordu. Kulübüne kiralama bedeli vermedik. Bize gelişinde fedakarlık yaptı" dedi.
Parlakay, Özlüce Tesisleri'nde transferlere ve kulübün son durumuna ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni transfer Abdullahi Shehu transferinin detaylarını aktaran Parlakay, "2 ay önce Paul Le Guen ile yaptığımız toplantıda, listesinde Shehu'nun ismini takip etmemiz için vermişti. En son bir araya geldiğimizde, kararlaştırdık ve teklif yaptık. Kulübüyle de sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmıştı. 400 bin Euro istediler, veremeyeceğimizi söyledik. Sonrasında 200 bin Euro'ya anlaştık ve Shehu bize katıldı" dedi.

Transfer belirli şartlar içinde olur
Shehu transferi için Teknik Direktör Paul Le Guen ile de görüştüklerini belirten Hasan Parlakay, "Shehu transferinden önce 1 transfer daha yapmamız gerektiğini biliyorduk. Le Guen, Shehu transferiyle mutlu bir şekilde takıma daha fazla konsantre olacağını söyledi. Hatta bizim önerdiğimiz birkaç oyuncu için biraz beklemekte fayda olduğunu söyledi. Transfer, hocamız onay verirse, yönetim olarak istediğimiz şartlar da gerçekleşirse olur, onun dışında mümkün değil" diye konuştu.

"Batalla'nın hayalleri var"
Bursaspor kaptanı Pablo Martin Batalla ile de kısa bir görüşme yaptığını belirten Hasan Parlakay, "Batalla'nın hayalleri var, 'Kendi mahallemde, kendi arkadaşlarımda amatör bir takımda keyifle top oynamak istiyorum' dedi. Bunu yeniden uzun olarak konuşacağız" diye konuştu.

"Sow için kulübüne kiralama bedeli vermedik"
Moussa Sow'un Bursaspor'a gelişinde fedakarlık yaptığını belirten Hasan Parlakay, "Sow'a 6 ay için 800 bin Euro ödeyeceğiz. 4.2 milyon Euro para kazanıyordu, kulübüne kiralama bedeli vermedik. Sow'a bu ücretini 5 aylık bir ödeme planıyla ödeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"Merter muhtemelen önümüzdeki aylarda da takımda yer alamayacak"
Bursaspor'da takımdan ayrılması gündemde olan Merter Yüce ile ilgili de konuşan Hasan Parlakay, "Gitmeme sebebi tamamen kendisi. Antalya kampındayken kulübü federasyona şikayet etti, görüşmelerimizde bunu menajerinin yaptığını Bursaspor ile arasında bu şeylerin problem olmayacağını söyledi ama problem yaptı. Kendisi şu an Vakıfköy'de çalışıyor. Merter'in 150 bin TL alacağı var, Merter muhtemelen önümüzdeki aylarda da takımda yer alamayacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.