Hava Durumu

Parti kuruyor mu? Muharrem İnce, kararını verdi

Son dönemde yeni parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce, eski CHP ve SHP Genel Başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile bir araya geldi. Muharrem İnce görüşmede, şimdilik yeni parti kurma gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2020 20:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2020 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Parti kuruyor mu? Muharrem İnce, kararını verdi

Yeni parti kurma iddialarıyla gündemde olan Muharrem İnce, CHP'nin önde gelen isimlerinden Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile yaptığı görüşmede, "Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu'yu dolaşacağım" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ve CHP'nin önde gelen isimlerinden olan eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, geçtiğimiz günlerde genel merkezde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Gazeteci İsmail Saymaz, bugün ise Çetin ve Karayalçın'ın Muharrem İnce ile görüştüğünü açıkladı.

"ŞİMDİLİK PARTİ KURMA DÜŞÜNCEM YOK"

Sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin paylaşım yapan İsmail Saymaz, "Çetin ve Karayalçın'ın Muharrem İnce ile görüşmesi bitti. İki ağabey, İnce'ye şöyle dedi: 'Perşembe günü basın toplantısı yapma. Yapacaksan da masayı devirme. Partide kal, bu süreçte ayrılmak olmaz.' İnce şöyle dedi: Şimdilik parti kurma fikrim yok. Ben Anadolu'yu dolaşacağım" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.