Hava Durumu

Paul Le Guen: 'Daha iyi olabilirdik'

Paul Le Guen, "Bu maça kadar 12 puan toplayan iyi bir takıma karşı oynadığımız için bu beraberliği iyi olarak kabul edebiliriz. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu da iyi bir maç yönetti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen: 'Daha iyi olabilirdik'

Haber/Tolga Öztaş

Paul Le Guen Sivasspor maçından sonra futbolcularına bir gün izin verdi. Yeşil Beyazlı kramponlar yarın Özlüce Tesisleri'nde topbaşı yapacak ve perşembe günü Ankara'da Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda Altındağ Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

BAZILARI YETERSİZDİ

0-0 biten Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, sonuçtan memnun olduğunu söyledi. Le Guen, "Bence bu akşam gayet iyi bir sonuç aldık. Bu maça kadar 4 galibiyet ile 12 puan toplayan ve bunları şans ile değil hak ederek kazanan iyi bir takıma karşı oynadığımız için bu beraberliği iyi olarak kabul edebiliriz. Gerçekten sonuçtan memnunum ancak daha iyi olabilirdik. Bazı oyuncularımızın bireysel olarak performansı beklenen seviyenin altında kaldı. Her şeye rağmen pozitif ve iyimser bakmaya devam edeceğim ve buradan memnun ayrılacağız" diye konuştu.

İSTEDİKLERİNİ ANLAMADIM

Fransız çalıştırıcı hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya ev sahibi takımın seyircilerinin tepki göstermesi için ise, "Sivassporlu taraftarların açıkça hakeme neden tepki gösterdiklerini anlayamadım. Hakemden ne istiyorlardı ve neden şikayetçiler emin olamadım. Bence hakem bize 1-2 faul daha çalabilirdi ancak gayet iyi bir maç yönetti" diye konuştu. Paul Le Guen son olarak 3-5-2 sistemiyle ilgili de, "Yeni sistem için henüz kesin konuşamam. Bu sisteme geçmemizin sebebi Ertuğrul oldu. Çok iyi performansı vardı ve ona hak ettiğini vermek için böyle oynuyoruz. Sistem iyi bir donedir ancak oyuncularımın bana vereceği şeyler sistemimizi belirleyecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.