Hava Durumu

Paul Le Guen dönemi resmen başlıyor

Fransa'da kendisine sunulan şartları kabul eden Paul Le Guen bugün başkan Ali Ay'la Özlüce'de özel bir görüşme yapacak. Deneyimli çalıştırıcı Bursaspor'a beraberinde iki de yardımcı antrenör getirecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen dönemi resmen başlıyor

ALİ AY'LA ÖZEL GÖRÜŞECEK

Bursaspor'da Paul Le Guen dönemi başlıyor. Fransız teknik direktör Özcüle Tesisleri'ne ayak basacak. Önceki gün Fransa'da idari menajer Hüseyin Gedik ile bir araya gelen deneyimli teknik adam Bursaspor'un daha önce kendisine sunduğu şartları ülkesinde ele almıştı. Yeşil Beyazlı kulübün kendisine sunduğu 1+1 yıllık teklifi kabul eden Paul Le Guen Bursa'da başkan Ali Ay'la son kez görüşecek ve sözleşme maddelerini belirleyecek.

İKİ YARDIMCISIYLA GELİYOR

Paul Le Guen'in Bursa'ya beraberinde iki yardımcısıyla birlikte geleceği bildirildi. Bu yardımcılardan birinin birinci yardımcı olacağı, diğerinin ise kaleci antrenörü olacağı kaydedildi. Teknik ekibe Bursaspor'dan da antrenör Mustafa Er ile kondisyoner Giovanni dahil olacak. Le Guen'in başkan Ali Ay'la yapacağı görüşmede takımın durumu, transferde belirlenen oyuncular ve sezon hedefi gibi konuların ele alınacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.