Hava Durumu

Paul Le Guen: Git dersiniz giderim

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Ben hâlâ bu durumdan çıkabileceğimize inanıyorum. Bana git denilirse giderim. O yüzden de son ana kadar savaşmaya devam edeceğim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen: Git dersiniz giderim

SAVAŞMAYA DEVAM
Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor sahasında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olurken, Fransız teknik direktör Paul Le Guen takımdan ayrılmayacağını söyledi. Taraftarların istifa çağrılarını duyduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Pes edecek son adam benim. Ben ne kadar çalıştığımı, ortaya kendimi koyduğumu biliyorum. Oyuncularım da ellerinden gelen çabanın tamamını ortaya koyuyorlar. Ben sadece bana "git" denilirse giderim. Ayrıca ben hâlâ bu durumdan çıkabileceğimize inanıyorum. O yüzden de son ana kadar savaşmaya devam edeceğim" diye konuştu.

SONUCA ÇEVİREMEDİK
Kasımpaşa karşısında alınan yenilgiyi de hücumda ürettikleri pozisyonları gole çevirememelerine bağlayan Fransız çalıştırıcı, "Kasımpaşa karşısında maalesef oyunumuzu sonuca çeviremedik. Bu yüzden de pozisyonları gole çeviremediğimiz için de cezalandırıldık. Bence Kasımpaşa maçının özeti bu. Ayrıca bu maçta neredeyse kazanmak için her şeyi yaptık. Neredeyse diyorum çünkü dediğim gibi sonuca gidemedik. 20-30 arası orta yaptık, duran top kazandık. Oynadığımız oyunu sonuca çeviren bir takım olabilirsek çok farkı yerlerde oluruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.