Hava Durumu

Paul Le Guen kısa ve net konuştu

2-0'lık Antalyaspor maçını değerlendiren Fransız çalıştırıcı, "Etkinlik kelimesi maçın anahtar kelimesiydi ve bizde yoktu. Rakip takım ise nasıl etkili oynanır onu bize gösterdi ve kazanan taraf oldu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2018 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2018 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen kısa ve net konuştu

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

EN ÖNEMLİ ŞEY SONUÇTUR
John Bostock'un şok sakatlığının ardından Antalyaspor karşısında Shehu'yu sağ önde oynatan ve Furkan Soyalp'i sahaya süren Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 2-0'lık yenilginin sebeplerini anlattı. Buldukları pozisyonları gole çeviremedikerini söyleyen Fransız çalıştırıcı, "Maalesef Antalyaspor'a karşı etkili değildik. Önceki deplasman maçlarına benzemiyordu. Tempoluyduk. Ceza alanında yeterli değildik. İyi pozisyonlar yakaladık ve golü bulamadık. Futbolda en önemli şey sonuçtur. Rakibimiz bugün bunu başardı" diye konuştu.

OYUNCULARIMA KIZAMIYORUM
Oyuncularının gösterdiği performansa kızamayacağını belirten Paul Le Guen, "Antalyaspor karşısında tüm futbolcular katılım gösterdi. Onları eleştirecek lafım yok. 'Etkinlik' kelimesi maçın anahtar kelimesiydi ve bizde yoktu. Gerçekten çok farklı bir deplasman maçı oynadık. Aslında istediğimiz tempoyu ve pozisyonlara girmeyi başardık. Ancak biz bu pozisyonlarda etkili olmayı başaramadık. Rakibimiz ise oynadığımız maçta adeta, 'etkili nasıl oynanır' dersini gösterdi bize. Az ama öz pozisyona girerek istedikleri sonucu alarak sahadan ayrılmasını bildiler" dedi.

Sen ağlama dayanamam
İki takım futbolcuları maç öncesi seremoni için sahaya çıkarken ilginç bir olay yaşandı. Mikel Agu ile sahaya çıkan minik taraftar bir anda gözyaşlarına boğuldu. Mikel Agu ile Willam Ekong küçük taraftarı sakinleştirmeye çalıştılarsa da başarılı olmadı. İstiklal Marşı'ndan sonra minik taraftar koşarak babasının yanına gitti.

Taraftara işkence
Bursasporlu taraftarlar Antalyaspor karşısında takımlarını desteklemek için tribündeki yerlerini alırken, stadın fiziksel şartları Yeşil Beyazlılar'ı hayli zorladı. Güvenlik nedeniyle misafir tribününde bulunan kırılmaz cam taraftarın maçı izlemesini engelledi. Bursasporlu taraftarlar bu duruma tepki gösterdi. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler takımlarının maçı yenik tamamlaması üzerine büyük üzüntü yaşadı.

Tribünde eski Timsah
Bursaspor'la Antalyaspor arasındaki mücadeleyi daha önce iki takımda da forma giyen İbrahim Dağaşan da izleyenler arsındaydı. 2005-06 sezonunda Bursaspor'da oynayan İbrahim Dağaşan maçı dikkatle takip etti. 33 yaşındaki Dağaşan halen Kemerspor 2003'te forma giymekte.

Shehu'nun üçüncü bölgesi
Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen ve sağbeke alternatif olması düşünülen Abdullahi Shehu bu kez sağ açıkta oynadı. Nijeryalı futbolcu daha önce çıktığı maçlarda sağbek, ve orta alanda görev yapmıştı. Shehu karşılaşmanın 62'nci dakikasından itibaren Dzon Delarge'ın Barış Yardımcı'nın yerine oyuna dahil olmasıyla sağbeke geçti.

Doğrudan soyunma odasına
Karşılaşmanın 62'nci dakikasında yerini Dzon Delarge'a bırakan Barış Yardımcı bu değişikliğe anlam veremedi. Oyundan çıkarken iki elini açan Barış Yardımcı Paul Le Guen'le tokalaştıktan sonra doğrudan soyunma odasına gitti.
Bursasporun 30 yaşındaki kanat oyuncusu Jires Kembo 90 dakika sahada kaldı ve performansıyla vasatı aşamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.