Hava Durumu

Paul Le Guen, son dokunuşu Antalya'da yapacak

Paul Le Guen oyuncularının motivasyonunu artırmak için son çalışmayı Bursa yerine Antalya'da gerçekleştirecek. Deneyimli teknik adam burada oyuncularına yapacağı konuşmada mücadelenin önemine değinecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Paul Le Guen, son dokunuşu Antalya'da yapacak

Bursaspor'da Antalyaspor maçı, kritik eşiği atlama mücadelesi olarak görülüyor. Teknik direktör Paul Le Guen bu karşılaşmaya ayrı bir önem veriyor. Fransız çalıştırıcı daha önceki maçların aksine oyuncularla daha iç içe bir görüntü çizerken onların motivasyonunu artırmaya çalıştı. Ancak milli takıma giden oyuncuların fazlalığı sebebiyle Fransız çalıştırıcı milli maçlar nedeniyle lige verilen 15 günlük arayı istediği gibi değerlendiremedi. Paul Le Guen bu yüzden maçtan önceki son çalışmayı Bursa yerine Antalya'da yapma kararı aldı.

OYUNCULARINA SESLENECEK
Maçtan birkaç gün önce kamp amaçlı Antalya'ya gitmeyi, elindeki oyuncu azlığı nedeniyle kabul etmeyen deneyimli teknik adam tam kadro gerçekleştirilecek son taktik çalışmayı Akdeniz'de yapmak istedi. Oyuncularının 24 saatlik dilimde iklime alışmalarını amaçlayan Paul Le Guen, Antalya'daki taktik idmanda futbolcularına yapacağı konuşmada önemli noktalara değinecek. Le Guen, bu maçın takım için önemli bir sınav olacağına değinecek ve oyuncularından kalan maçlarda da performanslarını en üst noktada tutmalarını isteyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.