Hava Durumu

Pazarcıların yer kavgasında silahlar konuştu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, pazarcılar arasında çıkan kavgada silahlar konuşurken 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2012 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2012 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pazarcıların yer kavgasında silahlar konuştu
Edinilen bilgilere göre, Bursa'dan İnegöl Perşembe Pazarı'na gelerek yaprak satan amca çocukları, kendi tezgahlarının yanındaki bir pazarcının bu hafta gelmemesi üzerine boş kalan tezgahı kullanma konusunda tartıştı. Münakaşa kısa sürede kavgaya dönüştü. Kalabalık gruptan birisi silahını çekerek 21 yaşındaki Mehmet Şah Şeriman ile kardeşi 20 yaşındaki Kamuran Şeiman'ı bacaklarından vurarak yaraladı. Yaralı kardeşler 112 ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ diz kapağının altından vurulan Kamuran Şeiman ile sağ diz kapağından silahla, kafasından ise sopa ile yaralanan Mehmet Şah Şeiman'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kavganın ardından 16 BTE 18 plakalı kamyonet ile kaçmaya çalışan üç zanlı trafik ekipleri tarafından UEDAŞ önünde yakalanarak gözaltına alındı. İki kardeşi, amca çocukları olan 35 yaşındaki Mehmet Sediş'in vurduğu tespit edildi.

Zanlılar sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Bursa'dan hastaneye gelen yaralı yakınları zanlılardan birine saldırdı. Havaya ateş ederek yaralı yakınlarını sakinleştirmeye çalışan emniyet ekipleri, zanlıyı öfkeli kalabalığın elinden güçlükle aldı. Kavgaya karışan diğer zanlılar ise acil servisin arka kısmından sağlık kontrolüne getirildi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.