Hava Durumu

Pazarda yer kavgası

Bursa'da, pazar yerinde tezgah açmak isteyen 2 grup arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2012 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2012 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pazarda yer kavgası
Nilüfer ilçesi Barış Mahallesinde bulunan açık pazar alanında yer kavgası çıktı. Edinilen bilgiye göre, Patates, soğan satan 2 grup esnaf pazar tezgahlarını kurdukları sırada kavga çıktı. Patates, soğan çuvallarının havada uçuştuğu olayda 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Vatandaşların polis ve ambulans ekiplerine haber vermesiyle, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ambulans ekipleri, kolu kırılan ve çeşitli yerlerinde yaralanan 3 kişiyi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırırken, diğer 3 kişi ise Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, diğer esnafın araya girmesiyle kavganın daha da büyümesinin engellendiği belirtildi.

Pazarcı esnafı iki grubun bir anda kavgaya tutuştuğunu söyleyerek, "Ortalık bir anda karıştı. Bir şey anlamadık. Bizler de araya girmemize rağmen 6 kişi yaralandı" dedi.

Kan gölüne dönen pazar yerine gelen zabıta ekipleri ise yaralanan şahısların pazar tezgahlarını topladı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.