Hava Durumu

Peki sorun ne?

Augusto Fernandez Arjantin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı futbolcu, "Geleceğimi güvence altına almak istiyorum. En iyi teklif Bursaspor'dan geldi. Velez'de daha fazla kalamam" dedi. Ancak kulüpten halen çıt çıkmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2012 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2012 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Peki sorun ne?

Bursaspor'un uzun süredir peşinden koştuğu ve bir süre beklemeye geçtiği Arjantinli futbolcu Augusto Fernandez ülke basınına konuştu. Arjantin'in Ole internet sitesine demeç veren Fernandez, "İtalya ve İspanya'dan da teklif alıyorum. Ancak en cazibi Bursaspor'dan geldi" dedi. Geleceğini güvence altına almak istediğini dile getiren 26 yaşındaki futbolcu, "Kariyerime yurtdışında devam etmek istiyorum. Bursaspor bana çok cazip bir teklif yaptı. Bir oyuncu için kendisine bu kadar değer veren bir kulübün olması güzel. Ben geleceğimi güvence altına almak istiyorum. Bunu Velez'de yapamam. Hem ben hem de kulübümün kazanç sağlaması için gitmem en doğrusu" dedi.


EN İYİSİ BURSASPOR'DAN
İspanya ve İtalya'dan da kendisine teklifler geldiğini belirten Augusto Fernandez, şunları söyledi: "İspanya ve İtalya'dan da bazı kulüpler beni aradı. Ancak hiçbiri Bursaspor'un teklifi ile eşdeğerde değil. Arada önemli ekonomik farklar var. Türkiye'yi hafife almak istemiyorum. Benim hayalim halen milli takıma gidebilmek. Bunu sürdürebilmem için önemli kulüplerde futbol oynayıp kendimi kanıtlamam gerekiyor. Bursaspor bunun için iyi bir adres. Velez beni evladı gibi görüyor. Bu transfere izin vereceğine inanıyorum". Bu demecin ardından Bursaspor Kulübü'nden yine transfer konusuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Yeşil Beyazlı camiada halen transferde somut adımların atılmaması ve çelişkili ifadelerin yer alması kafaları iyice karıştırdı.

 

Maddi fark kapanmıyor

Fernandez, Bursaspor'dan cazip teklif aldığını söylerken, Bursaspor yönetiminin hâlâ Arjantin kulübünü bonservis konusunda ikna edemediği ve aradaki farkın tüm revize edilen tekliflere rağmen kapanamadığı belirtiliyor.

 

Boateng bitme aşamasında

Transferini Fernandes ile birlikte sürdürülen Derek Boateng’in durumu netleşmeye başladı. Ganalı futbolcunun kulübü Dnipro ile görüşmelerin son aşamaya geldiği, Tagoe takasıyla birlikte bir miktar para karşılığında transferin hafta başında bitebileceği ifade edildi. 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.