Hava Durumu

Penbe: Yıldız yetişmiyor

Ülkedeki kaliteli oyuncu sayısının az olmasının çok üzücü olduğunu ifade eden İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, "Altyapılara, altyapı eğitmenlerine gerekli yatırımları yaparsak iyi oyuncular çıkabilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Penbe: Yıldız yetişmiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un Teknik Direktörü Ergün Penbe,Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu İnegöl Amatör Sporlar Topluluğu'nun (İSTOP) konuğu oldu. Düzenlenen söyleşide soruları yanıtlayan genç çalıştırıcı, Türkiye'de oyuncu yetişiminde sıkıntılar bulunduğunu, bugün yıldız denilecek tek ismin Arda Turan olduğunu söyledi. Yetenekli oyuncuların daha fazla çalışarak kendilerini geliştirmesi gerektiğini vurgulayan Penbe, "Ülkemizdeki kaliteli oyuncu sayısının az olması çok üzücü. Altyapılara, altyapı eğitmenlerine gerekli önemi ve yatırımları yaparsak iyi oyuncular çıkacağını düşünüyoruz" dedi.

AMACIMIZ 3 PUAN

Ligde hafta sonu deplasmanda oynayacakları Hatayspor maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Ergün Penbe şu ifadeleri kullandı; "Kayseri Erciyes karşısında güzel bir galibiyet aldık. Şimdi zorlu bir maç ile karşı karşıyayız. Çünkü play-off mücadelesi veren bir takımla deplasmanda oynayacağız. Biz de iyi bir takımız. Güçlü takımlara karşı iyi konsantre olan, iyi de oynamaya çalışan bir oyuncu grubuna sahibiz. Puan veya puanlar almaya gideceğiz. İşimiz zor biliyoruz. Ama bu ligde herkes herkesi yenebileceğini zaten gösteriyor. Kemal ve İsa'nın dışında eksik oyuncumuz yok. Amacımız 3 puan olacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.