Hava Durumu

Pencereye astığı eşarpla canına kıydı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, henüz belirlenmeyen bir nedenle bunalıma giren 14 yaşındaki S.C., salonun penceresine bağladığı eşarpla intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pencereye astığı eşarpla canına kıydı

Olay, saat 22.00 sırlarında Turgutlar Mahallesi Kiraz sokak 18 numaralı evde meydana geldi. İçine kapanık, pek fazla kimseyle konuşmayan ve bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen S.C., bir süre telefonuyla müzik dinledikten sonra kardeşi Z.C.'ye tuvalete gideceğini söyledikten sonra yanından ayrıldı. Anne ve babasının misafirlikte olduğu Z.C, ablasının tuvaletten gelmemesi üzerine şüphelenerek evde dolaştı. Z.C. salona geldiğinde, ablasının kendisini salonun penceresine eşarpla astığını gördü.

Gördüğü manzara karşısında çığlık atan ve yardım isteyen Z.C., mutfaktan aldığı bıçakla eşarbı kesti. Olayı duyan komşular durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı müdahaleye rağmen S.C. kurtarılamadı. S.C.'nin ölüm haberine alan yakınları sinir krizi geçirdi. İntiharının ardında herhangi bir not bırakmayan S.C.'ninn cesedi Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.