Hava Durumu

Perde gençlerle kapanıyor

Tüm yabancı futbolcularına izin veren Yeşil Beyazlılar, bugün saat 16.00'da deplasmanda Gençlerbirliği karşısına çıkıyor. Genç ağırlıklı bir kadro ile sahada olması beklenen Timsah, sezonu galibiyetle kapatmanın peşinde.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2013 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2013 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Perde gençlerle kapanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Bursaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk oluyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak mücadelede Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler'in yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve Gökhan Memişoğlu yapacak. Avrupa kupalarına gitmeyi ve dördüncü sıradaki yerini garantileyen Yeşil Beyazlılar, bu maç öncesi tüm yabancı futbolcularına izin verdi.
 

YERLİ TİMSAH SAHADA
Sezonun son maçına çıkan Bursaspor'da yerli ve genç ağırlı bir kadro sahaya çıkacak. Yabancı oyuncularından yoksun bir şekilde Ankara'ya giden Yeşil Beyazlılar'a karşı iddiası bulunmayan Gençlerbirliği'nde de önemli eksikler var. Sakatlıkları bulunan Ferhat Çapa, Ramazan, Hurşut, Kulusiç, Serkar ve Tomiç'in, Bursaspor'a karşı forma giymesi beklenmiyor. Bu arada antrenmanda sakatlanan Serdar Aziz’in durumu maç saatinde belli olacak.

İşte Ankara’ya giden futbolcular

Bursaspor, Ankara'ya 24 kişilik bir kadro ile gitti. İşte kadroda yer alan futbolcular; İbrahim Öztürk, Tuncay Şanlı, Bekir Sevgi, Şener Özbayraklı, Musa Çağıran, Ferhat Kiraz, Hakan Aslantaş, Harun Tekin, Murat Yıldırım, Barış Örücü, Aziz Eraltay, Okan Deniz, Okan Kocuk, Mustafa Sevim, Mustafa Acun, Ozan Tufan, Batıcan Aday, Doğanay Kılıç, Mert Ilıman, Taha Can Velioğlu, Süheyl Çetin, Furkan Soyalp, Aykut Turan, Batuhan Altıntaş.

 

Gelişmeler AS TV’de

Bursaspor’un ligin son haftasında Gençlerbirliği’yle oynayacağı karşılaşma ile ilgili son gelişmeler AS TV’de ekranlara gelecek. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Bursaspor muhabiri Barış Yalım, karşılaşma öncesi ve sonrası detayları AS TV izleyenleriyle paylaşacak.

 

Çok heyecanlıyım

Bursaspor'un genç futbolcusu Batıcan Aday, yolculuk öncesi, "Bütün sezonun performansını bu maçta alacağız. İnşallah Hocamız bize şans verirse kendimizi göstermek istiyoruz. Benim her zaman hayalim Bursaspor A Takımı’nda forma giymekti. Çok heyecanlıyım" dedi. Ozan Tufan ise, "Ligin son maçı gençler için bir fırsat oldu" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.