Hava Durumu

PERDER'den doğaya katkı

Perakende sektörünün önemli platformlarından Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER), Büyükorhan’ın Cumapazarı mevkiindeki alana diktiği bin adet fidan ile hatıra ormanı oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2014 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2014 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
PERDER'den doğaya katkı
Bugüne kadar gerçekleştirdiği pek çok etkinlikle yerel perakendenin gelişimine önemli fayda sağlayan Bursa PERDER, düzenlediği anlamlı proje ile doğaya katkıda bulundu. Bin adet fidanı toprakla buluşturan Bursa PERDER Üyeleri, fidan diktikleri Büyükorhan’ın Cumapazarı mevkiindeki alana ‘Bursa PERDER Hatıra Ormanı’ ismini verdi. Hatıra ormanı ile gelecek nesillere rahat nefes alabilecekleri yaşanabilir, yeşil bir çevre bırakmayı amaçladıklarını belirten Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, "Diktiğimiz fidanlarla bugün doğaya hem gereken saygıyı göstermek hem de gelecek nesillerin en az bizlerin faydalandığı kadar bu bereketli topraklardan faydalanmasını istedik. Bizim en büyük paydaşımız, hiç şüphesiz doğadır. Tahsis ettiği yer ile Bursa PERDER ailesine, bu güzel onuru yaşatan başta Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Ağacın dikildiği yerde bereketin olduğunu hatırlatan Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ise, "Bursa PERDER Hatıra Ormanı için bizlere başvurulduğunda konu doğa ve ağaç olunca biz buna hayır diyemedik. İnşallah, bugün buradan başlayıp ilgili yerlerden gereken desteği de alarak diğer ağaçsız alanlarımızı da ağaçlandırmayı hedefliyoruz. Çünkü ağacın bir zararı olmadığı gibi aynı zamanda da oksijen deposudur” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.