Hava Durumu

Periler artık daha güçlü

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde iyi bir başlangıç yapmayı planlayan Büyükşehir Belediyespor, kamp çalışmalarını noktaladı. Başantrenör Gökhan Aşıcı, motivasyon açısından çok iyi çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Periler artık daha güçlü

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı hazırlıklarını tamamladı, gözünü lige ve kupaya dikti

KARTEPE'DE YAPILDI

Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden ve kadrosunu tecrübeli oyuncularla güçlendiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci etap çalışmaları için gittiği ve 21 Ağustos'ta başladığı Kartepe kampını tamamladı. Günde çift idman ile kampı sürdürmelerine rağmen oyuncularının çalışma arzusunun kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Yeşil Beyazlıların genç başantrenörü Gökhan Aşıcı, kampın oyuncuların kaynaşması ve çalışma motivasyonu açısından da faydalı geçtiğini söyledi.

KUPADA BOY GÖSTERECEK

Kampın ardından İzmit Belediyesi tarafından 12-15 Eylül tarihlerindeki 4'lü basketbol turnuvasında yer alacaklarını ve hemen akabinde de 25-30 Eylül tarihlerinde yapılacak Türkiye Kupası grup- larında mücadele edecek-lerini belirten genç teknik adam, 8 Ekim'de başlayacak yeni sezon öncesi oynayacakları hazırlık karşılaşmaları ve kupa maçlarında iyi sonuçlar alarak lige daha motive başlamak istediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.