Hava Durumu

Periler'den sezona veda

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, kazanılan başarıdan dolayı basketbol şubesi teknik heyet ve sporcularını tebrik ederek hak ettikleri yere döndüklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 06:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 06:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Periler'den sezona veda

Bir sezon aradan sonra Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne geri dönen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 2016-2017 sezonuna yemekle veda etti. Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Kent Parkı Spor Kafe'de gerçekleştirilen organizasyona Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, Kulüp Müdürü Taha Başparmak, İdari Menajer Sabri Can, Başantrenör Gökhan Aşıcı, teknik heyet ve sporcular katıldı.

SATIK TEBRİK ETTİ

Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin spora olan desteği ve yatırımlarıyla sporcuların önemli imkanlarla buluştuklarını belirterek, kazanılan başarıdan dolayı teknik heyet ve sporcuları tebrik etti. Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar da geçen yıl hiç beklemedikleri şekilde Bölgesel Lig'e düştüklerini fakat bu yıl genç ekibin, inanarak mücadele ettiğini ve sezonu hak ettikleri başarıyla tamamlayarak TKBL'ye çıktıklarının altını çizdi. Taha Aydın da Bursa'nın Büyükşehir Belediyespor'la sporda başarıdan başarıya koştuğuna vurgu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.