Hava Durumu

Perinçek Bursa'da iddialı konuştu! "Vatan Partisi baraja dayanmıştır"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Vatan Partisi seçime 3 ay kala baraja dayanmıştır ve barajı hepimizin kararıyla geçeceğiz" dedi. Bursa'da bir düğün salonunda düzenlenen üye katılım töreninde konuşan Perinçek, partisine desteğin giderek arttığını savundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2015 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2015 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Perinçek Bursa'da iddialı konuştu! "Vatan Partisi baraja dayanmıştır"
Üreten ve birleşenlerin partisi olduklarını belirten Perinçek, şöyle devam etti:

"Hakkari Yüksekova'dan Edirne'ye, Kırklareli'ne kadar, Mersin, Adana, Hatay'dan Trabzon, Samsun, Sinop, Zonguldak'a kadar çığ gibi büyüyor. Şirketler araştırma yapıyor. En son bir araştırmada, partimizin oy oranı yüzde 3,2 olarak açıklandı. O şirketin sahibi bana telefon ediyor, 'Size anlatacağım, sizin oyunuz yüzde 3,2 değil, yüzde 5' diyor. Bir iki ay evvel yapılan araştırmada yüzde 5 olduğunu söylüyor. Yine başka bir araştırmada oy oranlarımızın Çankaya'da yüzde 7, Etimesgut'ta yüzde 6, İzmir'de yüzde 8, Aydın'da yüzde 9 olduğu ortaya çıkıyor. Vatan Partisi seçime 3 ay kala baraja dayanmıştır ve barajı hepimizin kararıyla geçeceğiz. Bunun bir sırrı var. Emperyalist merkezlerden Türk milletinin kafasına konulan barajı kaldıracağız."

Perinçek, Ermeni iddialarına da değindi.

Avrupa Parlamentosunun, Avrupa Birliği ülkelerine Ermeni iddialarını tanıma çağrısı yaptığını hatırlatan Perinçek, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki 3 ay, Türkiye yeniden bir vatan savunması mücadelesine giriyor. Avrupa Parlamentosu, 1915'in 100'üncü yılında Avrupa ülkelerine Ermeni soykırımını tanıma kararı vermeleri için bir bildiri yayınladı. Bu mesele kökten çözülmüştür. Vatan Partisi, Ermeni soykırımı yalanını Avrupa'nın merkezlerinde çiğneye çiğneye, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinden (AİHM) kararlar çıkartarak kökten çözmüştür. Avrupa Parlamentosunun beylerine sesleniyorum; AİHM 2'nci Dairesinin kararı var, 'Perinçek İsviçre kararı' olarak anılan o kararda '1915 olayları soykırım kavramına girmez' diyor." Daha sonra Perinçek, partisinin yeni üyelerine rozetlerini taktı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.