Hava Durumu

Pes etme Tofaş

Mavi Yeşilliler ilk maçını farklı kaybettiği final serisinin ikinci rande- vusunda bugün deplasmanda Fenerbahçe Doğuş ile karşılaşacak. Ülker etkinlik salonunda oynanacak mücadele 21.00'de başlayacak ve NTV ile Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pes etme Tofaş

4 MAÇ KAZANAN ŞAMPİYON

Play-off final serisinde 1-0 geride olan TOFAŞ Basketbol Takımı, Fenerbahçe Doğuş deplasmanında çıkacağı ikinci maçı kazanıp, seride durumu eşitlemek istiyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak maç bugün saat 21.00'de başlayacak. Nefeslerin tutulacağı müsabaka NTV ve Beın Sports 3'ten canlı yayınlanacak. İstanbul deplasmanında çıkacağı ikinci maçı kazanarak Bursa'ya avantajla dönmek isteyen Bursa temsilcisinin bu zorlu mücadelesini ise Erşan Kartal, Ziya Özorhon, Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek.

"DEMORALİZE OLMAK YOK"

Bu önemli karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Tofaş'ın Başantrenörü Orhun Ene, henüz hiçbir şeyin bitmediği söylerken bu maçın serinin geri kalanı açısında belirleyici olacağını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Oyuncuların psikolojik anlamda kırılgan olmalarının sebebi yorgunluktur muhakkak bu durum içinde. İki haftadan fazladır iki günde bir maç oynuyoruz ve çok süre alıyorlar. İlk maçta hayal kırıklığı oldu. Tabii ki bu bir mazeret değil. 4 maç kazananın şampiyon olacağı uzun bir seri olacak. Sakin kalmak gerekiyor. Bugün kazanarak seriye farklı bir hava ve heyecan getireceğiz" diye konuştu" kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.