Hava Durumu

Peş peşe depremler!

Denizli'nin Acıpayam Acıpayam ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'nin yanı sıra İzmir, Aydın ve Muğla'da da hissedilen deprem, paniğe neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2019 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2019 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Peş peşe depremler!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Acıpayam ilçesi olarak belirlediği deprem, saat 14.30'da meydana geldi. Yerin 6.98 kilometre derinliğinde olan deprem, Denizli'nin yanı sıra İzmir, Aydın ve Muğla'da da hissedildi. Deprem bölgede paniğe neden oldu. Depremin herhangi bir hasara yol açıp açmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Denizli'de 20 Mart günü merkez üssü Acıpayam ilçesi olan 5.5 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, birçok ev hasar görürken, sonraki süreçte de bölge beşik gibi sallanmıştı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin ilçenin Karahüyük Mahallesi, büyüklüğünü ise 5.1 olarak açıkladı.

DENİZLİ BU KEZ DE 4.1 İLE SALLANDI

Denizli'nin Acıpay ilçesi, 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından ikinci bir depremle daha sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın büyüklüğünü 4.1 olarak saptadığı deprem, saat 14.45'te meydana geldi. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu.

DENİZLİ VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Denizli Valisi Hasan Karahan depremle ilgili olarak, ''Şu ana kadar olumsuz bir haberimiz yok. Ancak hasar artmış olabilir bazı binalarda. Hemen tespitlerine başlayacağız. Şu anda olumsuz bir haber gelmedi bize. Oy verme işlemiyle ilgili de tedbir alınmıştı. Oy verme işlemleri devam ediyor.'' dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.