Hava Durumu

Peş peşe ölüme gittiler

MANİSA’nın Salihli İlçesi’nde, yolun karşısına geçmek isterken 10 saniye arayla iki otomobilin çarptığı 12 yaşındaki Fırat Öksüz ile amcasının oğlu 9 yaşındaki Ali Öksüz yaşamlarını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürerken, araç sürücülerinden birini gözaltına alan polis, kaçan diğer sürücüyü arıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Peş peşe ölüme gittiler

Dün saat 24.00 sıralarında, akrabalarının, Salihli’ye 5 kilometre uzaklıktaki Hasalan Köyü’ndeki bir halı sahadaki maçını izleyen Fırat Öksüz ile amcasının oğlu Ali Öksüz, Caferbey Köyü’ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Maçtan çıkan yakınlarıyla yürüyerek evlerine dönmeye çalışan çocuklardan Caferbey İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Ali Öksüz, İzmir-Ankara karayolu, Hasalan Köyü yakınlarında yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada hızla gelen, plakası belirlenemeyen bir otomobil Ali Öksüz’e çarpıp uzaklaştı. Hemen arkasındaki Fatih İlkokulu 5’inci sınıf öğrencisi olan amcasının oğlu Fırat Öksüz’e ise 49 yaşındaki Nihat Efe yönetimindeki 26 AR 236 plakalı otomobil çarptı.

10 saniye arayla meydana gelen iki kazada ağır yaralanan çocuklar, yakınlarını tarafından Salihli Özel Medigüven Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların müdahalelerine rağmen Ali ve Fırat Öksüz kurtarılamadı. İki çocuğun ölüm haberi Caferbey Köyü’nü yasa boğdu. Kazanın ardından polis, otomobil sürücüsü Nihat Efe’yi gözaltına alırken, kaçan diğer otomobil ve sürücüsünün belirlenip yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Öte yandan, Ali ve Fırat Öksüz’ün cenazeleri bugün öğlende, Cafer Köyü Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından, yan yana toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.