Hava Durumu

Pijama arası uyuşturucu sevkiyatı

Mersin'de şüpheli bir otomobilde yapılan aramada 269 bin adet captagon tablet uyuşturucu hap, pijama takımlarının arasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2017 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pijama arası uyuşturucu sevkiyatı

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, otoban Serbest Bölge Gişelerinde uygulama yaptı. Uygulamada şüpheli her aracı durduran ekipler, tek tek arama yaptı.

Narkotik dedektör köpeğinin durdurulan bir otomobile yoğun tepki vermesi üzerine ekipler, araçta detaylı çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı arama sonucunda 269 bin adet captagon tablet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Uyuşturucu hapları bir zarfın içine koyarak, pijama takımlarının içine tek tek yerleştiren uyuşturucu tacirleri, uyguladıkları yöntemle görenleri şaşkına çevirdi.

YABANCI UYRUKLU BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan ekipler, torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına da operasyonlarını sürdürüyor. Yeni Mahalle Fasih Kayabalı Caddesi'nde yapılan uygulamada 9 paket halinde esrar ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 2 bin 125 lira para ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Ayrıca ekipler, özellikle Üniversite Caddesi, Selen Kavşağı ve Demirtaş Mahallesi'nde de uygulamalarına aralıksız devam ederek, sokak satıcılarına nefes aldırmıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.