Hava Durumu

Pilot güneş açtı

Son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan Yeşil Bursa, Erzincan Refahiye karşısında Şenol Güneş’in maçı izlemeye gelmesiyle birlikte galibiyet golünü buldu ve puanını 30’a yükseltti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pilot güneş açtı
İBRAHİM DEVLEŞTİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, 25. hafta karşılaşmasında Erzincan Refahiyespor’u konuk etti. Minareli Çavuş Stadı’nda oynanan mücadele düşük tempoda başlarken, 42’de konuk ekip Tayfun’un serbest atıştan gerçekleştirdiği vuruşla gole çok yaklaşsa da kaleci İbrahim köşeye giden topu yumruklarıyla engelledi ve ilkyarı golsüz eşitlikle tamamlandı. 

TEK GOL BURAK’TAN

Mücadelenin ikinci devresini Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de izledi. Bu yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Yeşil Beyazlılar, aradığı golü 63. dakikada buldu. Mehmet Ayaz'ın pasında hareketlenen Burak Aydın rakip fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. 74 ve 83. dakikalarda Tugay ile iki önemli pozisyon yakalayan Yeşil Bursa farkı artıramadı ve sahadan 1-0 üstün ayrılarak son 4 maçta 3. galibiyetine ulaştı. Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.