Hava Durumu

Pilot hayata tutundu

Yeşil Bursa ilk yarısında 2-0 geriye düştüğü Kayseri Erciyesspor karşısında Berat Jonahan (2), Adem ve Tuncay'ın (2) golleriyle mağlup ederek ligde kalma umutlarını önümüzdeki haftalara taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pilot hayata tutundu

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ŞOK GOLLER YEDİLER

Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftada adeta ölüm kalım maçına çıktı. Yeşil Beyazlılar ligden düşmesi daha önceden kesinleşen Kayseri Erciyesspor'u 5-3 yenerek umutlarını gelecek haftalara taşımasını bildi. Minareliçavuş Stadı'nda oynanan maça konuk ekip iyi başladı. Kayseri Erciyespor 19. dakikada İzzet Karagül ve 33'te Burak Türkmen'in attığı gollerle 2-0'lık üstünlük yakaladı. Ancak pilot takım soyunma odasına girmeden önce 42'de Berat Jonathan Ustabaşı ile skoru 2-1 yaptı ve moral buldu. İlk yarı Kayseri Erciyespor'un 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

TUNCAY NOKTAYI KOYDU

İkinci yarıya yine Kayseri Erciyespor iyi başladı. Konuk ekip 48'de Seyfettin Yesügey'in golüyle farkı yeniden 2'ye çıkardı: 3-1. Bu golden sonra Yeşil Bursa oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Pilot takım önce 61'de Adem Acar ile durumu 3-2'ye getirirken 64'te Berat Jonathan Ustabaşı ile skoru eşitledi: 3-3. Kalan bölümler büyük heyecana sahne olurken Yeşil Bursa'da bu kez Tuncay Öndel sahneye çıktı ve 88 ile 89'da attığı gollerle maçın skorunu tayin etti: 5-3. Pilot takım böylece ölüm kalım maçını kazanırken küme düşmedeki rakipleri Velimeşespor ile Muğlaspor da yenilince şansını sürdürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.