Hava Durumu

Pilot şaha kalkacak

Yeşil Bursa'nın Basın Sözcüsü Oktay İlhan tarafından gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısına Teknik Direktör Turhan Şen, Sportif Direktör Murat Şengül ve kaptan Bekir Ozan Has katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pilot şaha kalkacak

Bugün Vakıfköy'de yapacağı antrenmanla sezonu açacak olan Bursa ekibi hedefini 2. Lig olarak belirledi

8 YENİ TRANSFER

Bursaspor'un Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa'da yeni sezon öncesi dün kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Ceylanköy'de gerçekleşen kahvaltıyı Basın Sözcüsü Oktay İlhan düzenlerken Teknik Direktör Turhan Şen, Sportif Direktör Murat Şengül ve kaptan Bekir Ozan Has da basınla buluştu ve soruları yanıtladı. Organizasyonda ilk olarak söz alan İlhan, şu ana kadar Gürkan Arıkan, Ömer Gür, Ömer Çoban, Muharrem Cihan, Ömer Gökali, Bekir Ozan Has, Yücel Yıldırım ve Samet Taş ile anlaştıklarını açıkladı.

HEDEF 2. LİG

Gerçekleşen organizasyonda ayrıca BESAŞ ile forma göğüs sponsorluğu için 100 bin TL + KDV karşılığında anlaşmaya varıldığı açıklandı. Teknik Direktör Turhan Şen'in başarı için A Takım'da da bir antrenör istikrarını belirttiği toplantıda Sportif Direktör Murat Şengül, "İyi oyunculardan kurulu ve keyif veren bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Hedefimiz 2. Lig'e yükselmek" dedi. Kaptan Bekir Ozan Has ise, "Tekrar bu camiada olabilmek, Bursaspor formasını giyebilmek benim için mutluluk verici. İnşallah Yeşil Bursa ile de şampiyonluk sevincini paylaşırız" diye konuştu. n Tolga Öztaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.