Hava Durumu

Pilot'ta Evke dönemi

Yeşil Bursa'da Beyhan Çalışkan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna daha önce 2015-2016 sezonunda da görev yapan Ahmet Suphi Evke getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2018 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2018 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pilot'ta Evke dönemi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Bu sezon TFF 3.Lig 2. Grup'ta aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine demir atan ve devre arasında birçok oyuncuyu kadrosuna katmasına rağmen 5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Bursaspor'un Pilot takımı Yeşil Bursa'da teknik direktörlük görevine daha önce 2015-2016 sezonunda da Yeşil Beyazlılar'da görev yapmış Ahmet Suphi Evke getirildi. 52 yaşındaki teknik adam yeni görevinde ilk açıklamalarını Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne yaptı. Mevzu Bursaspor'a fayda olduğunda gelen teklifi geri çevirmenin mümkün olmadığını ve sorumluluk alması gerektiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, ayrıca Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk'e güvendiği için bu zor görevi üstlendiğini söyledi.

Pilot'un yeni teknik direktörü Ahmet Suphi Evke, "Sorumluluk alma zamanımın geldiğini düşündüm ve zor durumda bulunan Yeşil Bursa için bu görevi kabul ettim. Sezon sonunda sonuç ne olursa olsun ben burada kaldığım müddetçe elimden geleni yapacağım. Takımı daha önceden dışarıdan inceleme fırsatı buldum. İyi bir ekibimiz var ama özgüvenimiz eksik. Ben takım olarak futbolumuzda fark yaratmak istiyorum. Radikal karar almayı düşünmüyorum. Sportif Direktörlük konusunda Devrim Çetin ile devam edeceğiz. Sezon sonunda ne olur ne biter o zamanki şartlara göre bakacağız. Bu takımın başını tekrar yukarı kaldıracağımıza inanıyorum"dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.