Hava Durumu

Pilot tat verdi

Utaş Uşakspor önünde ilk yarı rüzgara karşı istediği oyunu sergileyemeyen Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, ikinci devrede Berat ve İbrahim Serdar ile goller bularak karşılaşmadan galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2017 05:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2017 05:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pilot tat verdi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşil Bursa, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Utaş Uşakspor ile karşı karşıya geldi. Side'de Emirhan Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelenin 8. dakikasında Can'ın yerde kalmasıyla penaltı kazanan Yeşil Beyazlılarda topun başına geçen Sedat Dursun'un vuruşunu kaleci Gökhan kurtardı. 18. dakikada İbrahim'in kaydettiği golle geriye düşen Bursa temsilcisi, 34. dakikada da Can ile mutlak bir pozisyondan yararlanamadı ve devreyi 1-0 yenik kapattı.

BERAT GOLLE TANIŞTI

Karşılaşmanın 55. dakikada Emirhan Aydoğan'ın ceza sahası dışından çektiği şutu Uşak kalecisi Gökhan son anda tokatladı. 65. dakikada sahneye çıkan yeni transfer Berat Jonathan Ustabaşı, topu ağlarla buluşturdu ve skora denge geldi: 1-1. 80. dakikada ise İbrahim Serdar Aydın'ın golü durumu 2-1'e getirdi. Kamptaki ilk maçında 3. Lig ekibi Düzyurt'a 3-2 mağlup olan, ikinci maçında ise Utaş Uşak'ı 2-1 yenmeyi başaran Yeşil Bursa, bugün çalışmalarını tamamlayıp Bursa'ya dönecek ve lige kendi tesislerinde hazırlanacak.

İKİ BAŞKAN DA İZLEDİ

Yeşil Bursa'nın dün Utaş Uşak ile oynadığı hazırlık maçını Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk de izledi. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise ikinci yarıdan itibaren mücadeleyi takip edebildi. Yeni transfer Berat Jonathan Ustabaşı'nın karşılaşmadaki performansı Hamzaoğlu'nun dikkatini çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.