Hava Durumu

Pilot yere çakıldı

Rakip kaleye gitmekte zorlanan Yeşil Beyazlılar, Yeni Orduspor'un 58. dakikada Emre Kara, 83'te Turan Yılmaz ve 90'da Fahri Eren ile attığı gollere engel olamadı ve sahadan boynu bükük ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2017 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pilot yere çakıldı

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Yeşil Bursa, dün resmen sahada yoktu

Bursaspor'un TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa, 7. hafta mücadelesinde evinde Yeni Orduspor'a 3-0 mağlup oldu. Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya iki takım da temkinli başladı. 9. dakikada Yeşil Beyazıların atağında Ozan'ın soldan yaptığı ortada, arka direğe hareketlenen Fatih Çakır kayarak vurdu ancak top üstten dışarı çıktı. 24'te konuk ekip çok net bir fırsat yakaladı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Mustafa Kayabaşı'nın vuruşunda Ömürcan kalesinde devleşti. Takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

Pilot takımın Yeni Orduspor ile oynadığı karşılaşmayı Bursaspor Başkanı Ali Ay, teknik direktör Paul le Guen, Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk de tribünden takip etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun kontrolü Yeni Orduspor'a geçti. Konuk ekip 58. dakikada Emre Kara'nın sol çaprazdan kaydettiği şık golle 1-0 öne geçti. Yeşil Bursa 64'te önemli bir fırsat yakaladı ancak Ozan'ın ortasında Berat çok kötü bir kafa vuruşu yaptı ve beraberlik fırsatı kaçtı. 83'de Yeni Orduspor'un hızlı atağında Turan Yılmaz topu sürerek ceza sahası içerisine girdi, kaleci Ömürcan ile karşı karşıya kalan Turan yerden vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-2. 90'da Mustafa Kayabaşı'nın pasında Fahri Eren Pamuk fileleri sarstı ve karşılaşma Yeni Ordu-spor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.