Hava Durumu

Pilot zımba gibi!

Yeşil Beyazlılar, önceki gün U-21 takımıyla yaptığı ve 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçıyla ilk etap çalışmalarını noktalarken, yarın Afyon'a giderek 12 günlük kampa girecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pilot zımba gibi!

Bursaspor'un TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan pilot takımı Yeşil Bursa'nın Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirdiği ilk etap çalışmaları tamamlandı. Yeşil Beyazlılar önceki gün Bursaspor U-21 takımıyla 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçıyla 2 günlük izine çıktı. Pilot takım yarın sabah saatlerinde Vakıfköy'de toplanarak 2. etap kampı için Afyon'a hareket edecek. Teknik Direktör Turhan Şen yönetimindeki Yeşil Bursa burada 27 Temmuz'da Yeni Altındağ Belediye, 29 Temmuz'da Keçiörengücü ile rakiplerin daha sonra belli olacağı 1 Ağustos ve 3 Ağustos olmak üzere 4 maç yapacak. Yeşil Beyazlılar 4 Temmuz'da bitecek Afyon kampının ardından yine 2 gün izin yaparak Bursa'da normal lig hazırlıklarına başlayacak.

TRANSFERLER SÜRECEK

Yeşil Bursa'nın Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gerçekleştirdiği ilk etap çalışmalarını Bursa Hakimiyet'e değerlendiren Teknik Direktör Turhan Şen, takımın oldukça iyi durumda olduğunu söyledi. Şen, "İlk etap çalışmalarımız gerçekten çok iyi geçti. Yeni sezon öncesi 8 oyuncuyu kadromuza kattık. Bursaspor'un şampiyon kadrosunda yer alan Bekir Ozan Has gibi bir oyuncu bizlerle olacak. Onun varlığı genç oyunculara çok şey katacaktır. Henüz transferi bitirmedik. Forvette bir eksiğimiz var. Forvetin yanı sıra bir kaleci ve olursa bir orta saha da almayı düşünüyoruz. A takıma geçtiğimiz sezondan 4 oyuncu gönderdik. Kampa gidip orada kalamayanların gelmesini düşünmüyoruz. Bu sezon yine 4-5 oyuncu üste çıkarmak istiyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.