Hava Durumu

Pinto atıyor puan geliyor

Şilili futbolcu 7 maçta 8 kez ağları havalandırdı, Bursaspor bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Pinto atıyor puan geliyor

Son haftalarda performansı yükselen ve Beşiktaş maçının ardından Mersin İdmanyurdu karşısında da ağları havalandırmayı başaran Sebastian Pinto, takımına puan kazandırmaya devam ediyor. Şilili forvet bu sezon ligde 7 maçta 8 kez ağları havalandırdı. 

17 PUAN GELDİ

Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve toplamda 17 puan topladı. Pinto'nun gol attığı maçlarda Bursaspor, Kayserispor'u 2 kez, Karabükspor'u, Beşiktaş'ı ve Mersin İdmanyurdu'nu mağlup etti, Elazığspor ve Galatasaray ile berabere kaldı.

Asistle de kazandırıyor

Sebastian Pinto golleriyle takımına hayat verirken, gol pası yaptığı maçlarda da uğurlu geliyor. Şilili oyuncu bu sezon 4 asist yaptı. Timsah bu karşılaşmalarda Karabükspor'u iki defa, Kayserispor'u ve Elazığspor'u ligin ikinci yarısında mağlup etmeyi başardı.

İkinci kez art arda

Bursaspor'un Şilili oyuncusu bu sezon ikinci kez art arda iki maçta ağları havalandırmayı başardı. Ligin ilkyarısında 4. haftada Karabükspor ağlarını iki kez havalandıran ve ardından 5. haftada Elazığspor'a gol atan Pinto, aynı başarıyı Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarında da yakaladı. (Tolgay ATAOKAY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.